Вже видано бейджі “Організатор/ка заходів до Дня безпечного Інтернету 2018”

День безпечного Інтернету Найкращий Інтернет Ресурси для вчителів

6 лютого 2018 року  у світі відзначався День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення кращого цифрового досвіду.

Традиційно Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні використовую систему відкритих цифрових бейджів для визнання внеску кожного та кожної у поширення ідеї Дня безпечного Інтернету та створення кращого Інтернету.

Бейджі видано організатору/ці заходу в Україні до Дня безпечного Інтернету 2018 (6 лютого 2018 року), який відбувся під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» . Бейдж підтверджує підтримку ідеї Дня Безпечного Інтернету та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю, заохочування дітей та дорослих на створення позитивних можливостей, що існують онлайн, надання знань, навичок та підтримки, необхідних для уникнення ризиків під час користування Інтернетом.
Бейдж як сертифікат є однією з можливостей створити альтернативу або доповнення до традиційних документів, таких як загальновизнані свідоцтва чи дипломи.
 
Основними елементами структури цифрового бейджу є назва бейджу, опис і критерії .
Назва бейджу розкриває зміст навичок або досягнень в декількох словах.
Опис забезпечує знайомство з деталями досягнення: описує контекст, визначає досягнення, пояснює процедури оцінки.
Критерії говорять про завдання, поставлені для отримання саме цього бейджу (необов’язковий елемент).
 
Видавати  бейдж для визнання навчання і досягнень може організація, компанія, установа або приватна особа: https://www.badgecraft.eu/uk

🎉 Ви долучились до Дня безпечного Інтернету і ще не встигли заповнити форму?
✍️ Розкажіть нам про свій захід/інформаційний матеріал за посиланням: goo.gl/SyEbGt

Детальніше про День безпечного Інтернету тут: goo.gl/2rtdEQ